Přeskočit na obsah stránky

Základní škola Lomnice  

Školní jídelna

Tel.: 549 450 261
Mobil: 730 895 913

E-mail: skolnijidelna@zslomnice.cz

Vedoucí školní jídelny: Eva Pavlíčková

Školní jídelna poskytuje obědy i pro seniory z Lomnice.

Bezhotovostní platba stravování

Aby byla platba řádně připsána na náš účet, musí rodič uvést tři položky:

  • číslo účtu naší školy 307306514/0600
  • variabilní symbol – evidenční číslo dítěte (sdělí vedoucí školní jídelny)
  • identifikaci platby (např. Novák Jan – obědy září )

U sourozenců musí být příkaz uveden za každé dítě samostatně.

Objednávky přes internet

Strávník evidovaný v naší databázi, má umožněn vstup pro objednávání a odhlašování stravy také pomocí internetu.

Postup zpřístupněné služby:

  1. V kanceláři při zakoupení čipu dostanete své uživatelské jméno a heslo
  2. V adresním řádku internetového prohlížeče zadáte www.strava.cz
  3. Ve formuláři „Výběr zařízení“ vyplníte číslo naší školní jídelny - 2426. Pokud zatrhnete „Uložit nastavené hodnoty“, příště již tuto položku nebudete muset vyplňovat. Kliknete na ODESLAT.
  4. Na monitoru se Vám objeví „Přihlášení uživatele“. Vyplníte požadované údaje, které jste dostali při zakoupení čipu. Kliknete na ODESLAT.
  5. Po úspěšném přihlášení se dostanete na uživatelské menu, ve kterém si již volíte příslušnou položku.

UPOZORNĚNÍ

  1. Uzávěrka objednávek provedených přes internet bude ukončena v 10.00 hodin předcházejícího pracovního dne před odběrem oběda. Další případné změny přes internet nebudou akceptovány!
  2. Školní jídelna vyšla vstříc připomínkám rodičů a strávníků a v případě nemoci či z jiných naléhavých důvodů můžete výjimečně odhlásit dítě nebo sebe ze stravování od 6.30 do 7.00 hodin daného dne, ale pouze telefonicky 549 450 261 nebo osobně.
  3. V první den nepřítomnosti si může žák odebrat oběd do jídlonosiče, ostatní dny je nutno obědy odhlásit.

Jídelníček v období 6. 4. – 10. 4. 2020

Pondělí 6. 4.

Polévka  Rychlá s vejcem 1a,3
Hl. jídlo č. 1 Vepřová pečeně, restovaná zelenina, brambory 1a
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj sirup višňový, voda s citronem  

Úterý 7. 4.

Polévka  Brokolicová 1a
Hl. jídlo č. 1 Kuřecí nudličky , rýže 1a
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj sirup kiwi, voda s citronem  

Středa 8. 4.

Polévka  Zeleninová s kuskusem 1a,3,7
Hl. jídlo č. 1 Boloňské špagety se sýrem 1a,3,7
Hl. jídlo č. 2    
Příloha jablko  
Nápoj sirup pomerančový, voda s citronem  

Čtvrtek 9. 4.

Polévka  Cizrnová 1a
Hl. jídlo č. 1 Moravský vrabec, špenát, brambory 1a,3,7
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj čaj malinový, voda s citronem  

Pátek 10. 4. – STÁTNÍ SVÁTEK

Polévka     
Hl. jídlo č. 1    
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj    

 

Jídelníček v období 13. 4. – 17. 4. 2020

Pondělí 13. 4. – VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

Polévka     
Hl. jídlo č. 1    
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj    

Úterý 14. 4.

Polévka  Vývar s těstovinou 1a,3,7
Hl. jídlo č. 1 Fazole na smetaně, vejce, brambory 1a,3,7
Hl. jídlo č. 2    
Příloha jablko  
Nápoj sirup kiwi, voda s citronem  

Středa 15. 4.

Polévka  Čočková 1a
Hl. jídlo č. 1 Rizoto s masem a zeleninou 1a
Hl. jídlo č. 2    
Příloha sterilovaný okurek  
Nápoj sirup pomerančový, voda s citronem  

Čtvrtek 16. 4.

Polévka  Zelná 1a,7
Hl. jídlo č. 1 Pečená treska na bylinkách, brambory 4
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj čaj malinový, voda s citronem  

Pátek 17. 4.

Polévka  Květáková 1a,3
Hl. jídlo č. 1 Vepřové na kmíně, těstovina 1a,3,7
Hl. jídlo č. 2    
Příloha    
Nápoj sirup kiwi, voda s citronem  

 

Seznam alergenů

Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1. Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Seznamová semena (seznam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Upozornění pro všechny strávníky: Na základě legislativy 1169/2011/EU je stanoveno 14 hlavních alergenů. Veškeré pokrmy určené ke spotřebě v provozu veřejného stravování, tedy i ve školní jídelně, musí být od 13. 12. 2014 označeny obsahujícím alergenem. Přítomnost alergenu je vyznačena na jídelním lístku číselně. Číselné označení je doplněno seznamem legislativně stanovených alergenů.

Fotogalerie

Školní jídelna Školní jídelna